Autógumiwebshop, ahol az akció tényleg akció

Már annyifelé olvassuk-halljuk az akció, leárazás szavakat mindenfelé, hogy szinte elcsépeltnek tűnnek. Sőt, ha jobban utánanézünk a számoknak, egyes esetekben ki is derülhet, hogy egy-egy akciós termék megvásárlásakor nem is járnánk annyira jól. Annak ellenére hogy első látásra úgy tűnt.

Természetesen ez azért nem minden vállalkozásnál van így.  A gumidiszkont.hu autógumiwebshopban például folyamatosan találhatunk akciós termékeket. Ez egy olyan nyári-téligumi webáruház, ahol több, mint harmincezer féle abroncsból és felniből válogathatunk. A gumikeresőben megadhatjuk az általunk keresett gumi méreteit. Itt részletesen fel van tüntetve, hogy egy gumiabroncs esetében melyik adat mit jelent. Ez kifejezetten hasznos mondjuk az olyan laikus hölgyvásárlóknak, amilyen én is vagyok.

Ha megadtuk a keresendő gumi méreteit, mint szélesség, magasság és átmérő, akkor a találatok közül le tudjuk szűrni, hogy milyen évszakra, milyen márkát, milyen terheléssel és sebességgel keresünk. Ez azért is nagyon hasznos, mert gyorsan és pontosan segít eligazodni a többtízezer termék között. Természetesen téli gumi, nyári gumi és felni tekintetében is széles a választék, olyan márkák képviseletében, mint a Hankook, Saetta, Nexen, Pirelli, Toyo vagy Goodyear.

Amennyiben legalább 4 db gumit rendelünk és a rendelésünk délig beérkezik, már másnap hozzájuthatunk a kért termékhez. Azonban, arra felhívják a figyelmet, hogy főszezonban, ami a „gumisoknál” március 11-től május 25-ig, illetve október 10-től december 31-ig tart, a túlterheltség miatt ennél később kaphatjuk meg rendelésünket. Ilyenkor erre körülbelül 4-5 munkanap után kerül sor.

A gumidiszkont.hu egyébként egy 100%ban magyar tulajdonú cég, amely szűk 20 éve foglalkozik gumiabroncsok szerelésével és értékesítésével. Telephelyük Miskolcon található, de webáruházuk az ország bármely területéről elérhető. Azért is tetszik nekem ez az oldal, mert nemcsak minőségi autógumikhoz juthatok hozzá kitűnő árakon, hanem szintén nagyon értékes információkhoz is. A blog menüpont alatt ugyanis nagyon hasznos és érdekes információkat találunk a témában.A gumiabroncs jelölésektől kezdve a kopási mintázatokon keresztül a gumicsere lépéseiig minden van itt, amire kíváncsiak lehetünk.

A webáruház felülete egyébként egyszerűen kezelhető, megrendelésünket pár kattintással leadhatjuk. A rendelés véglegesítése után a kiválasztott termék egy hétig foglalásra kerül, ám ha a továbbiakban nem jelentkezünk az abroncsokért, akkor a rendelés egy hét elteltével törlődik. Előfordulhat, hogy olyan abroncsot választunk, mely nincs raktáron, akkor telefonon felveszik velünk a kapcsolatot, segítségnyújtás céljából.

A rendelés személyesen átvehető a miskolcit telephelyükön, hétköznapokon 8 és 17 óra között. Ha nem a személyes átvétel mellett döntünk, futárral is házhoz lehet szállíttatni a terméket. A kiszállítás díja gumiabroncsonként 1990,- ft. Szezonon kívül 1-2 munkanapot vesz igénybe, attól függően, hogy a megrendelést 12 óra előtt vagy után adtuk e le adott napon. Szezonban viszont kicsit többet kell várni a megrendelt abroncsokra, a szállítási idő ilyenkor általában 4-5 nap szokott lenni. A csomagokat a GLS futárai, vagy a Magyar Posta kézbesítői viszik házhoz, melyekért készpénzzel, vagy bankkártyával is fizethetünk.

Javasolt a termékeket átvételkor ellenőrizni, hogy az van -e a csomagban amit megrendeltünk, illetve nincs e semmilyen sérülés az abroncsokon. Ha bármilyen eltérést tapasztalunk, küldjük rögtön vissza a futárral. A termékekre egyébként jótállás és garancia is érvényesíthető.

Bármilyen kérdés, kérés esetén tárcsázhatjuk a kapcsolat menüpont alatti telefonszámot, de írhatunk email-t is az info@gumidiszkont.hu címre.   

Van már az autóinkra a gumidiszkont.hu-ról vásárolt tartós, jó minőségű téli gumi, nyári gumi és felni is. Én nagyon elégedett vagyok ezzel az autógumiwebáruházzal, mert mindig tartós, minőségi termékekhez jutottam kiváló árakon. Szóval ha náluk látom az akció feliratot nem szkeptikusan állok hozzá, mert tudom, hogy itt tényleg olcsón kapok kiváló abroncsokat.