Az ár és a minőség egyaránt fontos

Az akciók, csomagajánlatok világában sokszor eltévelyedik az ember. Bár jók az akciók, azonban vannak olyan akciók és ajánlatok, melyek megtévesztőek is lehetnek. A trükközésnek úgy tűnik, hogy vége szakad, az új fogyasztóvédelmi szabályozás ugyanis előírja, hogy a leértékelés napját megelőzően meg kell nézni az előző 30 nap legalacsonyabb árát és ezt lehet a korábbi árnak beírni. Így nem lehetnek fals akciók és fals ajánlatok. Ez mindenképp a fogyasztók érdekeit szolgálja. De az akciók mellett az is nagyon fontos, sőt fontosabb, hogy milyen szolgáltatásokat kapunk, milyen minőségben.

A https://balatonpro.hu/ szolgáltatásait böngészve igazi minőségi kínálattal találkozhatunk. A Balaton egy remek hely, dinamikusan fejlődő régió, ahová egyre több és több ember szervezi nyaralását, pihenését. De nemcsak családokról és baráti társaságokról van szó. A Balaton ugyanis a céges csapatépítő tréningek helyszíne is lehet egyben. Ezt is kínálja a https://balatonpro.hu/, különleges csapatépítő játékokkal, tréningekkel, programokkal.

A csapatépítő tréningek szerepe egyre jobban felértékelődött az elmúlt időszakban. Amikor a koronavírus világjárvány átszabta az életet, ennek az emberi kapcsolatok is kárát látták. Sokan kényszerültek home office-ba és bár az otthoni munkavégzésnek is megvannak a maga előnyei, az elszigetelődés nagy veszély. Sokan megszerették az otthoni munkát, sőt, sokan a pandémia után sem szerettek volna visszatérni munkahelyükre, azonban ennek nemcsak előnyei, hanem hátrányai is vannak. Remek dolog valamit elintézni online, telefonon, vagy egy online, virtuális meetingen, de a személyes kapcsolatok egy idő után hiányozni fognak.

https://balatonpro.hu/

Nem beszélve arról, hogy mi is az a csapatépítés. Ezek a tréningek nem arról kell, hogy szóljanak, hogy a társaság féktelen bulizásba kezd és alkoholmámorban tölti a hétvégét. Ez nem csapatépítés. De hogy mi is az, ami valójában építi a csapatot? A közös célok, egy kis versengés, egymás megismerése. És ilyen élményeket, tapasztalatokat kínál a https://balatonpro.hu/.

A csapatépítés jutalom és motivációt is egyben. Amikor csapatban dolgozunk, fontos, hogy tudjuk, hogy kik is alkotják a csapatot. Milyen emberekre miben lehet számítani, kitől mit várhatunk el, milyen segítséget, reakciót. Vannak, akiket a stresszhelyzetek, határidők éltetnek, mások ilyen esetekben leblokkolnak. Tudnunk kell, hogy ki milyen ember és hogy mi magunk is milyen szerepet tudunk betölteni egy csapat életében. Ezek a tréningek ebben segítenek nagyon és abban, hogy kicsit pihenjünk, feltöltődjünk, levezessük a feszültséget, a stresszt. Így lesz erősebb a csapat, és a munkahelyre visszatérve nemcsak az élményekről való beszélgetés lesz a haszon, hanem egy erősebb kohézió, egy egymást jobban ismerő társaság, akik motiváltabbak és hatékonyabban tudnak küzdeni a cél érdekében.

A https://balatonpro.hu/ természetesen vitorlázási lehetőséggel is várja a csapatépítőket, de ezen kívül sok más vizes és nem vizes program is szerepel a kínálatban. Például a népszerű SUP-ozás, ami egy igen jó hangulatú szabadidős, vizes program. Egy kisebb verseny mindig jó hatással van egy csapatra, a SUP-okkal pedig sokféle játékot lehet játszani. például ügyességi játékokat, hogy ki tud felállni hamarabb az eszközön. A beborulások elkerülhetetlenek, mint ahogy a nagy nevetések is. A gyorsaság is lehet cél, a bójakerülés mehet időre, egyénileg vagy akár csapatban is. A SUP is olyan, amit nem minden nap próbálunk ki, nem minden nap élvezhetünk, jó egy kicsit mindenkinek kilépni a komfortzónájából.

És egy grandiózusabb vízi eszköz, a sárkányhajó. Ami szintén nem mindennapi élményeket kínál. A https://balatonpro.hu/ sárkányhajó versenyzést is kínál, ilyenkor tényleg nagyon fontos az összhang, az, hogy a dobos ütemére evezzenek az evezősök, ilyenkor mutatkozik meg a csapatszellem, az együttműködés képessége. Ha pedig a vízparttól szeretnénk egy kicsit eltávolodni, a quad túrák is remek élményeket kínálnak.

A https://balatonpro.hu/ számos vitorlás és vízi programot kínál, érdemes szétnézni, böngészni a honlapjukon.