Itt tényleg valódi kedvezményekkel várnak és VIP Klub is van!

Az akciós felhívásokra már sokszor immunis vagyok én is, mint sokan mások. Bemegyünk egy hipermarketbe, vagy bevásárlóközpontba, plázába és oly sokszor látjuk a feliratokat táblákat. Számos esetben pedig, ha jobban megnézzük és utána számolunk, az akciós termékeknek, rájövünk, hogy nem is olyan kedvezményes az az árucikk.

Kedvenc webgyógyszertáramban, a Prevenció Patikában szerencsére ez nem így van. Viszonylag sokat költünk gyógyszerekre és étrend-kiegészítőkre, ezért nekem is fontos, hogy ezekhez valóban szuper árakon juthassunk hozzá. Számomra nagyon bevált ez a webshop, már régóta visszatérő vásárlójuk vagyok, a családnak szükséges egészségügyi termékeket és gyógyszereket én mindig innen szerzem be.

Weboldalukat a www.prevenciopatika.hu oldalon lehet megtalálni. A böngészést én mindig a Mesébe illő ajánlatok menüpont alatt kezdem, és megnézem melyek azok a terméket, melyekhez még a tőlük megszokottól is kedvezőbb árakon juthatok hozzá. Mindenkinek nagyon javaslom, mert tényleg érdemes és nagyon megéri itt körülnézni.

A havi ajánlatok azokat a készítményeket tartalmazzák, melyeket adott időszakban, aktuális hónapban árengedménnyel vásárolhatunk meg. Vannak itt olyan termékek is, melyekből, ha nagyobb tételben szerzünk be szintén alacsonyabb árakon tehetjük ezt meg. Ezek az árucikkek többet kevesebbért pont alatt találhatók meg. Ezen kívül találhatunk még kiemelt ajánlatok termékkategóriát is, lejárat közeli készítményeket, de olyan gyógyszereket, étrend-kiegészítőket is melyeket időszakosan ingyenes kiszállítással szerezhetünk be.

Nálunk sajnos van olyan családtag, aki ekcémás tünetekkel küzd, így a számára szükséges készítményeket is rendre innen szoktam beszerezni. Egyébként ezek a termékek a https://prevenciopatika.hu/161-ekcema-atopias-dermatitisz linken érhetőek el.

Amikor kisbabát vártam, a terhesvitaminokat is innen szereztem be. Ahogyan a bébi megszületett, a számára szükséges dolgokat, tápszert, babaápolási szereket is mind itt vásároltuk meg. Nagyon jó dolgok vannak várandósoknak és olyanoknak is, akiknek pici babájuk van. Tulajdonképpen mindenki számára megtalálhatóak az igényeknek megfelelő gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, betegápolási- és egyéb eszközök.

Fontos a vásárlók egészsége

Nekem még különösen tetszik az is, hogy ez nem csupán egy Patika, itt valóban fontos, hogy a vásárlók az itt kapható termékek segítségével elérjék gyógyulásukat, vagy megtarthassák egészségüket. Még szakértőkhöz is lehet kérdésekkel fordulni. Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakemberek segítik az eligazodást a termékek között és persze tanácsot is adnak abban, hogy megtalálhassuk a megfelelő készítményt.  

Ha pedig csatlakozunk a Prevenció Prémium Klubhoz, további csodás kedvezményekben részesülhetünk. Ez egy olyan VIP klub, melynek tagjaként minden vásárlásunkkal további összegeket spórolhatunk. Például állandó ingyenes házhozszállítással, exkluzív kuponokkal, kiemelt ajánlatokkal. Emellett igénybe vehetjük a már említett szakember gárda segítségét e-mailben, és a szakmai blogok írásaihoz is korlátlanul hozzájuthatunk.

A havi tagdíj minimális, inkább jelképes összegű és már néhány vásárlás árával megtérül. Arányaiban semmi azokhoz a kedvezményekhez képest, melyekkel tagként gazdagodhatunk. Természetesen én is régóta tagja vagyok már a Prevenció Prémium Klubnak és teljesen elégedett vagyok vele. Több ízben tettem már fel kérdéseket termékekkel, vagy egészségügyi panaszokkal kapcsolatban és mindig szakszerű, teljes mértékben kielégítő tanácsokat kaptam, melyekkel gyorsan és hatékonyan sikerült megoldani problémáimat.

Szeretettel ajánlom mindenkinek a Klubhoz való csatlakozást. Tényleg semmi vesztenivalónk nincs vele, hiszen most 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával tehetjük ezt meg.

A weboldal címe már régen el van mentve a böngészőmben a kedvencek közé, ahogyan a https://prevenciopatika.hu/161-ekcema-atopias-dermatitisz link is, hogy egyből megtaláljam a krémet, amit kisfiam is használ, ha előjönnek a tünetei.

Nagyon szeretek itt vásárolni, mert az árak jók, a termékek köre nagyon széles és az egészségügyi tanácsadás is szakszerű.