Néha megéri teljes áron egyedi pólót venni!

A barátnőimmel mindannyian imádunk vásárolni, és a legjobb leértékeléseket kifogni. Éppen ezért szinte már versenyt űzünk abból, hogy ki tud a legolcsóbban jó cuccokat szerezni. Ez egyszerre tűnhet furcsa szokásnak, de tényleg sokat lehet vele spórolni. Viszont arra is rá kellett jönnöm, hogy nem minden a pénz, erre pedig a LOLmarkt nevű cégnél való vásárlásom tanított meg.

Gondoltam ugyanis, hogy veszek magamnak valami vicces pólót a nyárra, de sehol nem találtam igazán humoros darabot, nem csak hogy leértékelve, de teljes áron se. Ekkor jött szembe velem a neten a LOLmarkt hirdetése, pontosabban ez a kiírás: LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop. Na mondom, csak megnézem, mit tud a cég.

Nem is csalódtam, a webshopon ugyanis hatalmas választék van: férfi és női pólók tömege tárult elém, de még pulcsikat is találtam. Külön ki vannak listázva az aktuális top termékek és legújabb darabok, amik már megtetszettek, ellentétben azokkal a szörnyen unalmas darabokkal, amiket a boltokban láttam eddig. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop tehát nekem nagyon bejött.

A honlap nagyon jól átlátható, így külön kategóriák szerint tudtam keresni rajta magamnak felsőket. Mivel most kifejezetten vicceseket kerestem, ezért eszerint néztem a kategóriákat is, ahol az alkohol menüpont alatt tényleg nagyon vicces feliratos-mintás felsőkre akadtam. De ha rákerestek a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop címszóra, akkor ti is biztosan csomó humoros darabot találtok még.

Szóval kiszemeltem magamnak egy pólót, amiből nem csak egy, hanem rögtön négyféle szín is elérhető volt. Kiválasztottam a méretem, és azt is lecsekkoltam, hogy elérhető raktáron a termék. Kértem rá még 365 napos garanciát, így ugyanis egy évig még ki lehet cserélni, ha nem jó például a felső mérete. Természetesen ez csak akkor érvényes, ha a póló még szinte használatlan állapotban van.

A biztonság kedvéért megnéztem a vélemények szekciót is, mert érdekelt, hogy másoknak milyen tapasztalatuk van a LOLmarkt termékeivel. Szerencsére mindkét kommentelő nagyon elégedett volt, és a termék paramétereinél is azt írták a weblapon, hogy prémium minőségről van szó.

Megrendeltem hát a pólót, még akkor is ha kicsit drágább volt, mint amiket általában ki szoktam fogni az üzletekben. Gyorsan és gond nélkül ki tudtam online fizetni, és bizony két napon belül meg is érkezett a felső. Nagyon meg voltam elégedve a minőségével is, a barátnőim először ugyan megszóltak, hogy drágán vettem, de mikor meglátták, nagyon nevettek.

Így lett végül leárazott felső helyett vicces pólóm a LOLmarktól.

Ti is keressetek rá bátran a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop címre és nézzétek meg, mit kínál a cég! Hátha ti is vesztek valamit