Olcsón tudunk céget alapítani ezen a kiváló helyen

Mivel már az interneten utána tudunk nézni bármilyen árnak, ezért a korábbi akció vadászó módszerek kicsit idejétmúltnak tűnhetnek már. Vegyük például apukámat, aki még mindig áruházak szórólapjait böngészi, ha tisztában akar lenni azzal, hogy aktuálisan mi mennyibe kerül. Ebben az egészben egyébként van valami nosztalgikus számomra. Attól függetlenül, hogy valóban az interneten könnyebb utánanézni dolgoknak, mégis megértem, hogy miért választják az emberek továbbra is ezeket a hagyományos módszereket.

Még egy papírral is azt érzi az ember, hogy több kapcsolata van, mint mikor a rideg számítógépet böngészi. Észrevehető ez egyébként akkor is, mikor az ember egy rendes könyvet, vagy egy e-bookot olvas. A másik objektívan kényelmesebb, mégis rengetegen nem érzik ugyanazt a varázst, mint mikor egy könyvet fognak a kezükben. Ezt pedig szinte teljes mértékben meg tudom érteni.

Mégis, pár dologban érdemes haladni a korral. Én sem gondoltam volna, de kiderült, hogy a topcegalapitas segítségével akár online is el tudom intézni a cégem megalapítását. Korábban, ha ilyet mondtak volna, biztos csak legyintettem volna rá. A topcegalapitas azonban bebizonyította nekem, hogy igenis el lehet intézni még ilyen komoly ügyeket is az interneten. A keresőben egyébként az első helyen találtam őket, ami már alapból bizalomra adott okot.

Mikor pedig megláttam, hogy miként néz ki a topcegalapitas kezdőoldala, a bizalom elkezdett tovább mélyülni. Nagyon tetszett a háttér és az, hogy az egész oldalnak volt egy modern érzete. Emlékszem még mikor az internet gyerekcipőben járt. Hihetetlen, hogy mennyit fejlődtünk. A topcegalapitas minősége azonban nem egy általános jelenség az interneten, úgyhogy tudtam, hogy meg kell becsülni azt, ha ennyi időt szántak erre is.

Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa volt. Mert ezután elkezdtem olvasni azt, hogy milyen ajánlatok érhetők el az oldalukon. Meg kell mondanom, régen éreztem már azt, hogy egy cég ennyire az én igényeimre lett kitalálva. Mivel nem volt még korábban tapasztalatom a cégalapítás területén, ezért nagyon örültem, hogy a tájékoztatók ennyire érthetőek voltak. Ezzel is azt mutatták számunkra, hogy fontos nekik az, hogy tisztában legyünk minden lehetőségünkkel. Így pedig olyan döntést tudunk hozni, amit biztos nem fogunk megbánni, ez pedig hosszútávon nekik is az érdekük.

Így is hosszú órákat töltöttem az oldalon, de nem azért, mert annyira bonyolultan lettek volna megfogalmazva a dolgok. Egyszerűen csak érdekelt minden részlet és azt éreztem, hogy itt tényleg mindenről tájékozódni tudok. Ritkán érzi ezt az ember, ha az internetet böngészi. Túlságosan hozzá vagyunk már szokva az olyan cégekhez, akiknek csak a pénzünk kell. A topcegalapitas ajánlata azonban egyáltalán nem erről szólt.

A cégalapítást még akár ingyen is el tudjuk intézni náluk, persze csak akkor, ha székhelyszolgáltatást is igénylünk tőlük. Ez nekem nem volt egy nagy dilemma, mivel egyébként is székhelyet kellett volna találnom a cégemnek. Így pedig, a topcegalapitas berkein belül mindent el tudtam intézni, ami mindig megnyugtatóbb, mint több cégen keresztül vezetni ezeket a dolgokat.

Az ügyintézés hasonló könnyed és egyenes volt, mint minden, amit idáig leírtam. Az ügyintéző kedves és türelmes volt velem. Ha bármi kérdésem maradt, akkor feltehettem, anélkül, hogy azt éreztem volna, hogy nem figyelnek rám. Örültem, hogy a topcegalapitas valóban annyira megbízható volt, mint amit a korábbi jelekből meg tudtam állapítani.