Táska, tárkarendező és pénztárca az annataska.hu-ról

Mindig próbálom figyelni a leárazásokat, mert ilyenkor nagyon jó ajánlatokra lehet bukkanni, ha az ember szemfüles. Én már többször vásároltam nagy leárazások alkalmával, és már sokat tudtam spórolni így. Persze, ez csak arra vonatkozik, mikor az ember olyan dolgot vesz meg, amire amúgy is szüksége lenne, vagy már régóta vágyik rá. Nem vagy híve amúgy az ész nélküli vásárlásnak, és annak, amit manapság az emberekkel művel a fogyasztói társadalom. Teljesen eltorzítja bennünk azt, hogy mire van szükségünk, és mire nincs. Nemrég kellett nekem egy új táskarendező, és ezért ellátogattam az annataska.hu oldalára, mert láttam, hogy ott éppen leárazások vannak. Elég sok táska eredeti árából lejött 20%, így arra gondoltam, hogy beruházok egyre, mert már úgyis nagyon rossz állapotban van a régi táskám, amit szinte minden nap használok.

Mivel regisztráltam már a hűségprogramra, nekem a korábbi vásárlásomból maradtak pontjaim, amiknek az a lényege, hogy a következő alkalommal használhatjuk fel, amikor táskát vásárlunk. A hűségprogramos pontjaimmal meg az alapból kedvezményes táskával, amit kiválasztottam végül, elég jól jártam, mert sokkal kedvezményesebben tudtam megvásárolni, mint az eredeti ára. A hozzám hasonló „akcióvadászoknak” tudom ajánlani, hogy iratkozzon fel a weboldal hírlevelére. Tudom, nagyon sok tud lenni, amikor egy csomó hírlevél elárasztja az ember levelező ládáját, én éppen ezért már átnéztem minden feliratkozásom, és csak a legfontosabbakat tartottam meg. Többek között az annataska.hu hírleveleit, mert az ő esetükben tényleg nagyon kíváncsi vagyok az újdonságokra. A hírlevélre való feliratkozást úgy tudjuk megtenni, hogy a kezdőlapon egy kicsit lejjebb görgetünk, majd megadjuk a nevünket és az e-mail címünket. Itt olvastam, hogy az annataska.hu szerint érdemes erre a lehetőségre feliratkozni, mert a feliratkozott vásárlóik sokkal hamarabb értesülnek az exkluzív dolgokról, akciókról és kedvezményes ajánlatokról.

Úgy voltam vele, hogy ha már lúd, legyen kövér, és nem csak egy új táskarendező lesz az, amit beszerzek, ráadásul egy táskát is vettem, hanem gondoltam, nézek egy ezekhez illő pénztárcát is. Nem kellett sokat keresgélnem, gyorsan megtaláltam a megfelelő darabot ellenben azzal, amikor táskát választottam. Ott valahogy nagyon sokat kellett kutatnom, míg eldöntöttem, hogy melyiket fogom megvenni. Egyébként az annataska.hu oldalán Tamaris, Bugatti és Anekke táskákat lehet kapni, mindhárom márka szerintem elég magas minőséget képvisel. Nekem a stílusomhoz a legközelebb a Tamaris táskák állnak, illetve a Bugattik is, de az biztos, hogy ha valaki egy Anekke táska mellett teszi le a voksát, abban biztos lehet, hogy sok ilyen fajta darab nem fog vele szembe jönni az utcán. Az biztos, hogy mindegyik Anekke táska nagyon egyedi darab, szimplán nekem más a stílusom, ezért nem akartam ilyen márkájút.  A pénztárcának első ránézésre elég borsos volt az ára, de emlékeztettem magam, hogy ez egy hosszútávú befektetés, és annyi bajom volt már az olcsó darabokkal, hogy éppen ideje befektetni egy jó minőségűbe hosszú időre. Több ismerősömtől hallottam már olyat, hogy a pénztárcájuk már 6-7 éve megvan, ami nekem nagyon furcsa volt, mert megszoktam, hogy egy, legfeljebb 2 év alatt cafatokra hullik szét az én pénztárcám.

A fizetésnél is több minden áll az ember rendelkezésére, ki-ki aszerint választhat, hogy neki éppen mi a leginkább megfelelő. Én teljesen meg voltam lepve, amikor láttam, hogy az annataska.hu-n nem csak a szokásos átutalás, bankkártyás fizetés, utánvétes fizetés van, hanem van lehetőség Apple Pay-el és Google Pay-el is fizetni. Úgy gondoltam, hogy az annataska.hu halad a korral, és ebből következik az, hogy nekik fontosak az ügyfeleik, hiszen képesek a megújulásra a kedvükért. Nem sok webshopban láttam én eddig ezt a két utóbbi fizetési módot, így aztán extrán megbecsültem az Anna Táska oldalát. Szerencsére minden rendben ment mind a szállítás, mind a fizetés során, és a GLS futárszolgálat nagyon gyorsan kihozta nekem a rendelésem. Megfogadtam, hogyha táska, táskarendező vagy pénztárca lesz az, amit vásárolni akarok legközelebb, akkor is az annataska.hu-t fogom választani.