Vadonatúj motorgumikkal a friss megjelenésekért

A motorozás iránti szenvedélyemmel már csak a krimik iránti rajongásom képes vetekedni. Különösen a mostanság divatos skandináv krimikért vagyok teljesen oda. Ezért aztán állandóan figyelem a kedvenc kiadóm honlapját – ami mondanom sem kell, hogy elsősorban skandináv krimik kiadására szakosodott.

Sajnálatos módon azonban nagyon meg kell válogatnom, hogy mit rendelek tőlük, mert manapság egy könyv minimum háromezer forint. Ezért is vadászom az akciókra, a leárazásokra. Most is teljesen fel vagyok spannolva, hiszen most értesültem róla, hogy egy hét múlva hatalmas leárazások lesznek a kiadónál. Sajnos ezeket a könyveket nem lehet megrendelni postai úton, csak személyesen tudom őket megvásárolni a kiadó által megadott raktár címén.

Igaz, hogy jól összeadódtak megint a dolgok, a tennivalók, de én emiatt nem idegeskedem. Motorral közlekedem ugyanis, és a járgányomat jó másfél évvel ezelőtt vásároltam meg. Már akkor is elég kiszolgált jószágnak tűnt, és mi tagadás, nem sokat foglalkoztam a motorgumikkal sem.

Aztán egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra, hogyha nem akarom valahol az út szélén végezni egy balesetben, akkor ideje lenne kicseréltetni az elöregedett, kikopott gumikat. Javasolt is egy helyet, ahol azt ígérte, hogy mindenben a rendelkezésemre állnak majd.

Ez az elérhetőség a motortire.hu volt. A méltán népszerű https://www.motortire.hu weboldalra belépve nagyon könnyen megtaláltam a motorom számára legoptimálisabb motorgumit, mégpedig egy motorgumi kereső ikon által kért egyszerű adatokat megadva. A rendszer ugyanis pillanatokon belül javaslatot arra, hogy mi a legmegfelelőbb motorgumi választás számomra és a motorom számára.

Ha egyszer lecserélem a drótszamaramat, és valami sokkal komolyabb járgányt veszek, akkor is a motortire.hu-ról fogom rendelni a motorgumikat. Ez a motorgumi kereskedés ugyanis elképesztően széleskörű választékkal rendelkezik. A legnagyobb márkáktól is találhatunk náluk motorgumikat, úgy mint például: a Pirelli, a Michelin, a Dunlop és még sorolhatnám.

Szerencsére az olyan műszaki analfabétáknak, mint jómagam – akik nincsenek képben még a motorgumi cserével sem – is adnak megoldást. Ugyanis egy előre egyeztetett időpontban még motorgumi felszerelést is vállalnak a műhelyükben.

A www.motortire.hu webes felületén gyermekjáték a rendelés. A bal oldali függőleges menüsorban motorgumi kategóriákat, a jobb oldali menüsorban pedig motormárkákat találunk. ĺgy mindenki saját maga döntheti el, hogy melyik keresés számára a legegyszerűbb, legcélravezetőbb.

A motorgumi vásárlások esetén 12 havi, a motorgumi felszerelésekre pedig hat havi garanciát vállalnak. A hozzájuk leadott megrendeléseket gyorsan, egy-két munkanapon belül kiszállítják.

A weboldalukat már csak azért is érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni, mert időről-időre akciókkal, ajándékokkal kedveskednek a hozzájuk látogatóknak.

Nívós szolgáltatásaikkal méltán nyerték el a “Megbízható bolt” címkét az Árukereső.hu-tól.