Vásárlás közben jöttünk rá, hogy ide bizony fogorvos kell

A feleségemmel imádjuk a leértékeléseket. Minden akció érdekel minket, képesek vagyunk olyan dolgokat is megvásárolni, amiket egyébként nem vennénk meg, csak a leárazás miatt döntünk mellettük. Ezért mentünk el a múltkor vásárolni is, mivel épp mindenhol nagy akciók voltak.

Miközben néztük a leárazott ruhákat, a feleségemnek nagyon elkezdett fájni a foga. Napok óta mondta már, hogy szerinte valami nincs rendben vele, de én ekkor kezdtem igazán komolyan venni. Na így jutottunk el végül a fogorvosbudapest.info oldalára, amit ajánlottak nekünk korábban.

Estére ugyanis már szinte elviselhetetlenné vált a fájdalom szegénynek, így tudtam, hogy lépnem kell valamit. Gyanús volt, hogy itt gyökérkezelésre lesz szükség, viszont a feleségemet az érdekelte, hogy a gyökérkezelés fájdalmas-e.

Felmentem a Fogorvos Budapest oldalára, hátha megtudok valamit erről a kezelésről. Végre egy jól összerakott, informatív honlap – gondoltam abban a pillanatban, ahogyan rámentem a weblapra. Meg van rögtön adva az elérhetőség a szakemberekhez, de az oldal szélén egy kis űrlapon azonnal fel is tudod venni velük a kapcsolatot, méghozzá úgy, hogy megadod a neved, email címed, telefonszámod és az üzenetet, amelyet el akarsz küldeni nekik. Az időpontfoglalás tehát két módon is történhet.

Ezek után viszont találtam egy cikket a gyökérkezelésről, amiből megtudtam, hogy a gyökérkezelés fájdalmas beavatkozás-e. Na de ne rohanjunk ennyire előre! A cikkben leírják, hogy pontosan mit is jelent a gyökérkezelés, vagyis, hogy egy ilyen problémakor mi is történik a szervezetben. Azt is megtudtam, hogy maga a kezelés több lépésben történik, és egy igen bonyolult folyamatról van szó. Így a fogorvos is csak igazán indokolt esetben ajánlja ezt az eljárást, viszont fájdalom szempontból a kezelés nem igazán megterhelő, maximum annyira, mint egy fogtömés. Az utána lévő kellemetlen érzés pedig általában pár napon belül elmúlik, addig pedig fájdalomcsillapítóval is kibírható a dolog.

Ezek az információk nagyban megnyugtatták a nejemet, aki viszont addigra már úgy volt vele, hogy a lényeg csak az, hogy lássa egy szakember végre. Így felhívtam másnap reggel a Fogorvos Budapest csapatát, és kértem tőlük egy időpontot minél előbbre. Szerencsére nagyon kedvesek és rugalmasak voltak, így pár napon belül már ott is ült a második kerületi rendelőjükben a feleségem. Kiderült, hogy valóban gyökérkezelésre van szüksége, de szerencsére nem volt vészes a helyzet, azt mondták, hogy érdemes megmenteni az érintett fogat. Ráadásul az, hogy a gyökérkezelés fájdalmas, bebizonyosodott, hogy valóban nem igaz.

Én már csak azért is ajánlom, hogy fogproblémák esetén vegyétek fel a kapcsolatot a fogorvosbudapest.info csapatával, mivel nagyon kedvesen és segítőkészen állnak a pácienseikhez. Ha bármi ilyen gondunk lesz a jövőben, mi is őket fogjuk még felkeresni.